Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

itse tehty joulukortti

Katso ideoita miten voit askarrella joulukortit itse. Askartele kaunis kortti kotiin kaverille tai vaikka mummolle.

Joulukortit Joulureki
Joulukortit Joulureki

Maitohappobakteeria tai 2 rkl jogurttia.

. Joulu tulee taas pian kulman takaa hujauksessa. See more ideas about joulukortti jouluaskartelu. Tämä joulukortti näyttää tyylikkäältä. KK kokosi Instagramin vinkeimmät kotimaiset kortti-ideat.

On olemassa monia hyviä syitä tehdä niin koska on mukava antaa ja tehdä itse tehtyjä kortteja jouluna. 10112020 - Explore Tuula Vähäkainus board Kortit on Pinterest. 1 litra hyvää maitoa laktoositon ja rasvatonkin toki käy. See more ideas about kortit joulukortti jouluaskartelu.

1 dl maitojauhetta rasvaton ja laktoositon soveltuu hyvin. Suunnittele itse omat jouluiset postimerkit. Lisää kuva ja teksti Viimeistele korttisi. On aina erityistä saada itse tehty kortti jonka tekemiseen toinen on käyttänyt aikaa.

Joulukortti-ideat Teetkö mielelläsi joulukortit itse perheellesi ja ystävillesi. Itse tehdyt joulukortit - Avara. 4122018 - Explore Kaisa Takkinens board Joulukortti on Pinterest. Valmiista korttipohjista tarroista kohotarrakirjaimista kangastilkuista nauhoista napeista kuusenkoristeista vanhoista.

See more ideas about joulukortti jouluaskartelu itse tehty joulu. Joulu lähestyy ja on aika lähettää joulutervehdykset ja -toivotukset niin perheelle läheisille kuin ystäville. Itse tehty joulukortti voi syntyä hyvinkin pienellä vaivalla ja edullisesti. Vaikka nykyään on yleistä lähettää toivotukset netin tai.

Tee itse kauniit ja helpot joulukortit. Kortteja otettiin vastaan sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Joulukorttien askartelu on hauskaa puuhaa mutta. Tilaa merkit omista kuvista.

Piirrä eläimelle silmät nenä ja suu. See more ideas about joulukortti jouluaskartelu itse tehty joulu. Käyttämäni 90 astetta ja 10 minuuttia on peräisin Harold McGeen kirjasta On Food and Cooking. Itse tehty joulukortti ilahduttaa varmasti.

Yle Pohjanmaa pyysi itse joulukorttinsa askartelevia lähettämään kuvia taideteoksistaan. Voit tulostaa valmiita runopohjia. Liimaa jääkarhun kaulaan paperista tai satiininauhasta tehty kaulaliina. Lähetä joulukortit persoonallisilla postimerkeillä tai anna merkit vaikka lahjaksi.

Hauskat punatulkut saat aikaan kahdella. Tee itse kortti ja voit olla varma että se on vastaanottajalle kuin aarre. Lähetä meille kuva ja lyhyt kuvaus itse. Itsetehty joulukortti on aina iloinen yllätys.

10 kpl arkki kotimaan ikimerkkejä 31. Valitse korttimalli Paina suodatimen valikosta haluamasi määrä malli ja koko. Jogurtista tulee silloin paksumpaa ja täyteläisempää. Lisää ideoita löydät Yle Areenasta Strömsö-ohjelmasta.

SPREIJATUT JOULUKORTIT valmiita vihreitä korttipohjia mieluiten prässättyjä ikivihreiden kasvien tai saniaiseten lehtiä valkoista spray-maalia Käytä kumihanskoja jotta. Itse tehtyjä kortteja joulutervehdyksiin. Täältä löydät ideoita vinkkejä ja ohjeita joulukorttien tekemiseen. Täältä löydät vinkkejä ja ohjeita joulukorttien valmistamiseen.

Leikkaa kartongista jääkarhun hahmo ja liimaa se korttipohjaan. 1382019 - Explore Leena Lehtonens board Joulukortti on Pinterest. Valitse joulupohja Valitse millaiseen joulupohjaan haluat kuvasi liittää. Itse tehty kortti on jouluna ihana yllätys jaa parhaat kortti-ideasi muiden kanssa.

Aikuisten Askartelupaja Tuunaajamutsi
Aikuisten Askartelupaja Tuunaajamutsi
Joulukorttien Askartelu 12 Ideaa Meilla Kotona
Joulukorttien Askartelu 12 Ideaa Meilla Kotona
Helpot Itsetehdyt Joulukortit Omatekoiset Joulukortit
Helpot Itsetehdyt Joulukortit Omatekoiset Joulukortit
Joulukortit Washiteipilla Kalenterimania
Joulukortit Washiteipilla Kalenterimania
Tee Itse Helppo Joulukortti
Tee Itse Helppo Joulukortti

Posting Komentar untuk "itse tehty joulukortti"